14 november 2011

razendsnel

Hier is dan eindelijk weer eens een berichtje van mij. De tijd vliegt. Het lijkt wel of het steeds sneller gaat. Dat ligt niet aan wonen in Taiwan maar aan ons drukke leventje.
Rob heeft een nieuwe baan en dat betekent dat we voorlopig in Taiwan blijven. Dit is beslist geen straf. Het bevalt ons nog steeds prima. Natuurlijk zijn er de kleine ergenissen. Soms irriteert me het taiwanese verkeer. Vooral als je haast hebt. Dan lijkt het of er meer fietsers zijn die het nodig vinden midden op de weg te fietsen. Automobilisten die driedubbel geparkeerd staan of verkeer dat aan de verkeerde kant van de weg rijdt. Maar meestal kan ik er om lachen.

Een van de minder aangename dingen in Taiwan zijn toch wel de muggen. Die vinden ons bloed erg lekker en komen je vooral 's nachts lastig vallen. De aardbevingen en de typhonen zijn ook niet erg leuk maar over het algemeen hebben we een zeer aangenaam leven.

Vandaag zijn we met onze gasten de bergen in gegaan. Taiwan heeft een schitterende natuur. Vlak bij ons huis is een waterval. Daar zijn we heen geweest. Het heeft de hele week flink geregend dus de waterval was erg mooi. We hebben heerlijk gewandeld en werden ook nog getrakteerd op een schitterende regenboog over de bergen.
Al met al een geslaagde dag.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.